Selecteer een pagina

Mijn missie is andere ondernemers weer met plezier en passie te laten ondernemen door ze te ontzorgen.

Ik geloof erin dat je als ondernemer én mens mooier en meer succesvol wordt, als je je kunt bezighouden met datgene wat je het liefste doet én waar je goed in bent. Door mijn sterke kanten en kwaliteiten in te zetten en te doen waar ik blij van word, haal ik de beste versie van mijzelf naar boven. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat als je vanuit je eigen expertise kunt (samen)werken, je elkaar dan juist zult aanvullen en versterken. Dit alles op basis van wederzijds vertrouwenrespectopen- en eerlijkheid, want dat vind ik tenslotte zeer belangrijk wanneer wij gaan samenwerken.

Ook vind ik het heel belangrijk om kwaliteit te leveren en resultaten te behalen. Mijn doel is daarom dat we beiden als ondernemer kunnen blijven groeien en ontwikkelen, en elkaar juist daarbij kunnen helpen. Ik krijg veel energie van het bijdragen aan de groei van jouw bedrijf, evenement of project.

Wie ben ik? 

Ik ben Renate Termaten en ben al vele jaren werkzaam in het ondersteunende vak. Dit is mij echt op het lijf geschreven. Ik hou van regelen, organiseren, structuren en bovenal ontzorgen! Ik heb voor verschillende bedrijven, verenigingen en stichtingen gewerkt en hierdoor veel ervaring opgedaan.

Deze ervaring wil ik nu graag inzetten voor andere ondernemers.

Wat doe ik graag? Ik….

>

lees graag boeken (genre thriller)

>

kijk graag spannende series (tegenwoordig enorme fan van Scandinavische series/films)

>

houd van sportieve activiteiten

>

drink graag koffie en met name cappuccino

>

ben verzot op het bakken van cakes en taarten

Wat kan ik voor jou doen?