Selecteer een pagina

Mijn missie is andere ondernemers weer met plezier en passie te laten ondernemen door ze te ontzorgen!

Ik geloof erin dat je als ondernemer én mens mooier en meer succesvoller wordt, als je je kunt bezighouden met datgeen je het liefste doet en waar je goed in bent. Door mijn sterke kanten en kwaliteiten in te zetten, en door te doen waar ik blij van word, haal ik de beste versie van mijzelf naar boven. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat als je, ieder vanuit z’n  eigen expertise, kunt (samen)werken, je elkaar dan juist zult aanvullen en versterken. Dit alles op basis van wederzijds vertrouwenrespectopen- en eerlijkheid.

Ook vind ik het heel belangrijk om kwaliteit te leveren en resultaten te behalen. Mijn doel is daarom dat we beiden als ondernemer kunnen blijven groeien en ontwikkelen, en elkaar juist daarbij kunnen helpen. Ik krijg veel energie van het bijdragen aan de groei van jouw bedrijf, evenement of project.

Wat zijn de voordelen van samenwerken met een Virtual Assistant?

 

  Hierbij kun je denken aan geen directe en indirecte loonkosten zoals:

  N

  premies

  N

  werkplek

  N

  vakantietoeslag

  N

  sociale verzekeringen

  N

  13e maand, opleidingskosten en geen contractuele verplichtingen

  Waarmee kan ik jou helpen?